Bart suszysz wołowinę?
do Nikołaja , jak na 6 post na forum to powiedziałbym ze ty prezentujesz więcej "kultury"
a takimi wpisami tylko potwierdzasz że jesteś gimbusem.
Weki z parówkami
Re: Weki z parówkami
Ostatnio zmieniony 05.08.2018, 13:57 przez PAWCIO69, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie możesz uratować planety, ale możesz zadbać o rodzinę i siebie.
Re: Weki z parówkami
PAWCIO, tak tak jesteś
Jeżeli chodzi o parówki, sposób prosty i szybki:
Przygotować rosół, odcedzić, dodać 250ml dwie łyżki stołowe żelatyny, porządnie wymieszać i tak przygotowanym miksem zalać parówki. Na końcu pasteryzacja w w wodzie lub piekarniku.
Jeżeli chodzi o parówki, sposób prosty i szybki:
Przygotować rosół, odcedzić, dodać 250ml dwie łyżki stołowe żelatyny, porządnie wymieszać i tak przygotowanym miksem zalać parówki. Na końcu pasteryzacja w w wodzie lub piekarniku.
Re: Weki z parówkami
Minął rok, a ja dalej wekuje parówki. Bo je lubię.
I zgodzę się, mięsko ma dużo więcej wartości odżywczych, jest bardziej treściwsze, a jego gromadzenie jest dużo lepszym pomysłem pod kątem przygotowywania się na trudne czasy. Zarówno kawał mięcha jak i kiełbasa dobrej jakości. Tyle w temacie
I zgodzę się, mięsko ma dużo więcej wartości odżywczych, jest bardziej treściwsze, a jego gromadzenie jest dużo lepszym pomysłem pod kątem przygotowywania się na trudne czasy. Zarówno kawał mięcha jak i kiełbasa dobrej jakości. Tyle w temacie